Filters

Sommige luchtbevochtigers van Air-O-Swiss werken op speciale filters, zogenaamde bevochtigingsfilters, verdampingsfilters of verdampingsmatten. Zonder zo’n speciaal filter werkt uw Air-O-Swiss luchtbevochtiger of luchtwasser niet. Air-O-Swiss filters zorgen namelijk voor een fijne verdamping van het water, zodat een fijne waternevel de ruimte optimaal bevochtigt. De Air-O-Swiss filters zijn dezelfde filters als de Boneco filters. Het typenummer blijft gelijk, ongeacht het merk. U kunt dus voor zowel uw Air-O-Swiss of Boneco bevochtiger dezelfde filters gebruiken.

Air-O-Swiss/Boneco filters

Bent u op zoek naar een Air-O-Swiss filter of Boneco filter?? Op internet zijn ze niet altijd Air-O-Swiss filtereven gemakkelijk te vinden. Gelukkig heeft Shopvoorgezondheid.nl 3 Air-O-Swiss filters in haar assortiment:

Bevochtigingsfilter voor Air-O-Swiss/Boneco 2241

Bevochtigingsfilter voor Air-O-Swiss/Boneco 2251

Bevochtigingsfilter voor Air-O-Swiss/Boneco 2441

Filter vervangen

Als u uw Air-O-Swiss of Boneco luchtbevochtiger het hele jaar door regelmatig gebruikt, vervangt u het filter zo’n 4 tot 6 keer per jaar. Het filter vervangen is heel eenvoudig. U verwijdert de bovenkant en de watertank van uw Boneco of Air-O-Swiss luchtbevochtiger en zo kunt u het filter vervangen. Daarna plaatst u de onderdelen weer terug en uw Air-O-Swiss luchtbevochtiger is weer klaar voor gebruik. Oude filters kunt u gewoon met het huisafval weggooien.

Andere producten voor Air-O-Swiss luchtbevochtigers

Bent u op zoek naar de Air-O-Swiss Ionic Silver Stick of speciale ontkalker? Air-O-Swiss Ionic Silver StickDe Ionic Silver Stick houdt het water in uw luchtbevochtiger vrij van bacteriën en ziektekiemen. De speciale ontkalker verwijdert kalkaanslag, zodat uw luchtbevochtiger langer meegaat en u dus langer kunt genieten van een gezonde luchtvochtigheid in huis. Kies het product hieronder om te bestellen bij Shopvoorgezondheid.nl.

Air-O-Swiss/Boneco Ionic Silver Stick
Air-O-Swiss/Boneco navulbaar ontkalkingspatroon
Air-O-Swiss/Boneco navulling ontkalkingskorrels
Air-O-Swiss/Boneco CalcOff 7147 ontkalker

Overige onderdelen van Air-O-Swiss luchtbevochtigers

Bent u op zoek naar een ander onderdeel van uw Air-O-Swiss/Boneco luchtbevochtiger of luchtwasser? Bijvoorbeeld een dop voor de watertank of een afsluitring voor de watertank? Neem dan contact op met Shopvoorgezondheid.nl. Deze onderdelen zitten niet standaard in het assortiment, maar speciaal voor u kunnen zij de gewenste Air-O-Swiss en Boneco onderdelen aan u leveren.