Luchtbevochtigers

Air-O-Swiss luchtbevochtigers zijn er in verschillende soorten en maten. We spreken dan wel van luchtbevochtigers in het algemeen, omdat de apparaten de lucht bevochtigen, maar toch is er een onderscheid te maken. Zo bestaan er:

Al deze typen luchtbevochtigers zijn geschikt voor in huis en voor op kantoor.

Lucht bevochtigen

Al deze Air-O-Swiss bevochtigers zijn ontwikkeld om de luchtvochtigheid in huis te verhogen. Ieder type bevochtiger doet dat op zijn eigen manier. Wilt u weten hoe de bevochtigers werken en welke typen Air-O-Swiss bevochtigers er allemaal zijn? Lees dan verder. Inmiddels is de merknaam Air-O-Swiss veranderd in Boneco. Dus overal waar u nog Air-O-Swiss leest, kunt u ook Boneco lezen.

Ultrasone luchtbevochtigers van Air-O-Swiss/Boneco

Een ultrasone luchtbevochtiger werkt met een klein trillend plaatje. Doordat het plaatje trilt, wordt water heel fijn vernevelt. Een ventilator blaast de vochtige nevel de lucht in en op die manier wordt de lucht in huis bevochtigd. Hier vindt u meer informatie over Air-O-Swiss ultrasone luchtbevochtigers.

Stoombevochtigers van Air-O-Swiss/Boneco

Een stoombevochtiger werkt volgens hetzelfde principe als een waterkoker. Door het water te verhitten verdampt het. De warme, vochtige lucht stijgt op en bevochtigt zo de lucht in huis. Hier vindt u meer informatie over Air-O-Swiss stoombevochtigers.

Koudwaterverdampers van Air-O-Swiss/Boneco

Een koudwaterverdamper werkt op speciale bevochtigingsfilters. Een ventilator blaast het water door de filters en blaast zo vochtige lucht naar buiten. Hier vindt u meer informatie over Air-O-Swiss koudwaterverdampers.

Luchtwassers van Air-O-Swiss/Boneco

Een luchtwasser is een luchtbevochtiger en luchtreiniger in 1. Draaiende bevochtigingsschijven en een ventilator zorgen ervoor dat lucht bevochtigd wordt en stofjes uit de lucht worden weer opgenomen door de bevochtigingsschijven. Hier vindt u meer informatie over Air-O-Swiss luchtwassers.

Meer informatie over luchtbevochtigers van Air-O-Swiss/Boneco

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact op met Shopvoorgezondheid.nl. U kunt er terecht voor informatie en vrijblijvend productadvies.