Luchtwassers

Air-O-Swiss luchtwassers zorgen uitstekend voor gezonde lucht in huis. Een luchtwasser is eigenlijk een luchtbevochtiger en luchtreiniger in 1. Dit apparaat zuivert de lucht van stofdeeltjes, pollen en allergenen en verhoogt tegelijkertijd de luchtvochtigheid in huis. Er zijn 2 typen luchtwassers van Air-O-Swiss: de simpelere modellen en design luchtwassers. Wij vertellen je er graag meer over. Inmiddels is de merknaam Air-O-Swiss gewijzigd naar Boneco. Overal waar je Air-O-Swiss leest, kun je dus nu Boneco lezen.

Air-O-Swiss 2055D digitale luchtwasser

Deze luchtwasser van Air-O-Swiss mag gezien worden! Het stijlvolle zwarte model is geschikt voor grote ruimtes tot 50 m². Bij dit apparaat kun je de luchtvochtigheid naar wens op 30% tot 70% instellen en zelf de intensiteit van de neveluitstoot bepalen. Met een volle 4,5 liter watertank kan de luchtwasser wel 2 dagen lang aanstaan zonder bijvullen. Als de watertank bijna leeg is, krijg je een melding op het scherm. Aan deze luchtwasser kun je ook geurolie toevoegen voor een heerlijk frisse geur in huis. Als extraatje is de lengte van het 2 meter lange snoer aan te passen. Zo kun je een lelijk los snoer goed wegwerken. Wil je meer informatie over de Air-O-Swiss 2055D? Bekijk hieronder het filmpje. Helaas is het product inmiddels uit het assortiment bij Shopvoorgezondheid, maar gelukkig zijn er goede alternatieven. Bekijk ze hier.

Meer informatie over luchtwasser van Air-O-Swiss/Boneco

Heb je nog vragen over de Air-O-Swiss/Boneco luchtwassers? Neem dan contact op met Shopvoorgezondheid. Bij deze webshop helpen ze je graag vrijblijvend met meer informatie en een persoonlijk productadvies.