Luchtwassers

Air-O-Swiss luchtwassers zijn heel erg goed voor een gezonde lucht in huis. Een luchtwasser is eigenlijk een luchtbevochtiger en luchtreiniger in 1. De lucht wordt gezuiverd van stofdeeltjes en pollen bijvoorbeeld en tegelijkertijd wordt de luchtvochtigheid verhoogd. Er zijn 2 typen modellen luchtwassers van Air-O-Swiss. De wat simpelere exemplaren en 2 mooie design luchtwassers. Hieronder zullen we de luchtwasser van Air-O-Swiss bespreken. Inmiddels is de merknaam Air-O-Swiss gewijzigd naar Boneco. Overal waar u dus Air-O-Swiss leest, kunt u Boneco lezen.

Air-O-Swiss 2055D digitale luchtwasser

Deze luchtwasser van Air-O-Swiss mag gezien worden! Het mooie zwarte model is geschikt voor grote ruimtes tot 50 m². U kunt de luchtvochtigheid naar wens op 30% tot 70% instellen en ook kunt u de intensiteit van de neveluitstoot bepalen. Met een volle 4,5 liter watertank kan de luchtwasser wel 2 dagen lang aanstaan. Als de watertank bijna leeg is, krijgt u een melding op het scherm. Zo kunt u de tank op tijd bijvullen. Het fijne aan deze wasser is dat u er zelfs een heerlijk luchtje aan kan toevoegen. Zo ruikt uw huis weer heerlijk fris. Als extra’tje kunt u de lengte van het 2 meter lange snoer aanpassen. Zo kunt u een eventueel lelijk losse snoer mooi wegwerken. Inmiddels is de merknaam Air-O-Swiss veranderd in Boneco. Wilt u meer informatie over de Air-O-Swiss 2055D? Bekijk hieronder het filmpje. Helaas is het product inmiddels uit het assortiment bij Shopvoorgezondheid.nl.

Meer informatie over luchtwasser van Air-O-Swiss/Boneco

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact op met Shopvoorgezondheid.nl. U kunt er terecht voor informatie en vrijblijvend productadvies.