Over Air-O-Swiss

Air-O-Swiss staat voor een gezonde lucht, net zo gezond als de lucht in Zwitserland. Dit Zwitserse merk heeft zich gericht op een goede kwaliteit van lucht. Wat in Zwitserland misschien zo vanzelfsprekend is, is niet overal een gezonde lucht te vinden. Air-O-Swiss vindt het heel belangrijk mensen te attenderen op het belang van een gezonde en schone lucht en steekt daarom veel tijd en energie in de voorlichting over gezonde lucht. Inmiddels is de merknaam Air-O-Swiss veranderd naar Boneco. Overal waar u dus Air-O-Swiss leest, kunt u ook Boneco lezen.

Producten van Air-O-Swiss/Boneco

Air-O-Swiss fabriceert luchtbevochtigers, luchtwassers en luchtreinigers voor de Westerse markt. De gebruiksvriendelijkheid, de effectiviteit en de kwaliteit zijn tekenend voor de producten van Air-O-Swiss. U ontvangt 2 jaar garantie op hun apparaten.

Air-O-Swiss 2441 luchtbevochtigerKwaliteit, innovatie en design

Air-O-Swiss staat voor kwaliteit, innovatie en design. Ze stellen de hoogste eisen aan hun luchtbevochtigers en luchtwassers en zijn daarbij ook heel innovatief: ze luisteren goed naar hun klanten om hun producten continu te verbeteren. De Air-O-Swiss 2441 heeft zelfs de Red Dot Design Award gewonnen, dankzij de strakke en soepele vormgeving, gecombineerd met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, omdat de luchtbevochtiger heel eenvoudig met een gieter kan worden bijgevuld. Deze luchtbevochtiger is ontworpen door Red Dot Design Award-winnaar Manfred Fitsch. Jaarlijks worden er meer dan 8.000 producten uit ruim 60 landen ingezonden voor de Red Dot Awards.

Onderdeel van Plaston

Air-O-Swiss maakt (net als Boneco) onderdeel uit van Plaston Air Treatment Systems. Plaston bestaat sinds 1956 en is opgericht door Hans Frei. Hij begon met het produceren van plastic producten in de garage van zijn ouders. Gedurende 50 jaar ontwikkelt Plaston plastic producten en elektronische apparaten die het dagelijks leven makkelijker maken, dankzij hun functionaliteit, design en efficiƫntie.

Meer informatie over Air-O-Swiss/Boneco

Klik op de onderstaande kopjes om meer informatie te vinden:

Heeft u vragen over Air-O-Swiss/Boneco en kunt u het antwoord niet op deze website vinden? Neem dan contact op met Shopvoorgezondheid.nl. Deze webwinkel is een officieel verkooppunt van Air-O-Swiss en Boneco producten.

Air-O-Swiss heet voortaan Boneco

Eind 2013 heeft de fabrikant van Air-O-Swiss besloten om de naam te wijzigen in Boneco. De producten blijven hetzelfde, alleen de naam is anders. Dus bent u op zoek naar bijvoorbeeld een filter voor uw Air-O-Swiss? Zoek dan eens naar Boneco filters.