Ultrasone luchtbevochtigers

Air-O-Swiss ultrasone luchtbevochtigers zijn ideaal om de luchtvochtigheid in huis snel te verhogen. Bij de meeste modellen kun je de intensiteit van de neveluitstoot zelf aanpassen. Hoe hoger de uitstoot, hoe eerder de luchtvochtigheid op peil is. Bij veel apparaten kun je ook de gewenste luchtvochtigheid instellen. Op het scherm zie je de huidige luchtvochtigheid, zodat je een indicatie hebt van welke luchtvochtigheid je het beste kunt instellen. Hieronder bespreken we 3 ultrasone bevochtigers van Air-O-Swiss. Inmiddels is de merknaam veranderd van Air-O-Swiss in Boneco. Overal waar je Air-O-Swiss leest, kun je nu dus ook Boneco lezen.

Air-O-Swiss U200 ultrasone luchtbevochtiger

Air-O-Swiss U200 ultrasone luchtbevochtigerDe Air-O-Swiss/Boneco U200 is  een stille ultrasone luchtbevochtiger waarmee je de relatieve luchtvochtigheid in ruimtes tot 50 m² kunt verhogen. Dankzij de watertank van 3,5 liter kun je de bevochtiger een dag lang laten werken op een volle tank. De neveluitstoot is makkelijk in te stellen met een draaiknop. Wil je meer informatie over de Boneco U200 ultrasone luchtbevochtiger. Of wil je dit apparaat bestellen? Bekijk de Boneco U200 bij Shopvoorgezondheid.

Air-O-Swiss U650 ultrasone luchtbevochtiger

De U650 luchtbevochtiger is een stijlvolle luchtbevochtiger voor ruimtes tot 60 m². Dankzij de 5,5 liter watertank kan de bevochtiger langer dan een dag aan staan. Zo hoef je dus niet steeds het water bij te vullen! Je kunt de neveluitstoot handmatig instellen met de duidelijke knoppen naast het scherm. Ook zie je op het scherm Air-O-Swiss U650 ultrasone luchtbevochtigerwat de actuele luchtvochtigheid in de ruimte is. Dit maakt het makkelijker om het gewenste luchtvochtigheidsniveau te bepalen. De U650 heeft 2 voorgeprogrammeerde instellingen om de luchtvochtigheid in huis te verhogen en geeft om de 2 weken een reinigingsmelding. Handig, want zo vergeet je dit niet en gaat de luchtbevochtiger langer mee. De Boneco U650 ultrasone luchtbevochtiger is helaas niet meer verkrijgbaar. Bekijk de andere ultrasoon luchtbevochtigers van Boneco bij Shopvoorgezondheid voor een goed alternatief.

Air-O-Swiss 7146 ultrasone luchtbevochtiger voor op reis

De 7146 luchtbevochtiger is een mini luchtbevochtiger, speciaal ontwikkeld voor op reis. Heb je op jouw hotelkamer, in je caravan of op kantoor vaak last van droge lucht? Dan is de Air-O-Swiss 7146 de ideale oplossing. Deze kleine en lichtgewicht bevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Je neemt ‘m heel makkelijk mee in het reistasje. Daarin zitten ook 2 wereldstekkers. De luchtbevochtiger werkt op een waterflesje van 0,5 liter en je kan de neveluitstoot aanpassen met een handige draaiknop. Wil je meer weten over de Boneco 7146 of wil je deze ultrasoon luchtbevochtiger bestellen? Bekijk hieronder het filmpje en bestel de Boneco 7146 bij Shopvoorgezondheid.

Meer informatie over ultrasone luchtbevochtigers van Air-O-Swiss/Boneco

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Shopvoorgezondheid. Je kunt bij deze webshop terecht voor meer informatie en vrijblijvend productadvies.