Ultrasone luchtbevochtigers

Air-O-Swiss ultrasone luchtbevochtigers zijn ideaal om de luchtvochtigheid in huis snel te verhogen. Bij de meeste modellen kunt u de neveluitstoot aanpassen. Hoe hoger de uitstoot, hoe eerder de luchtvochtigheid op peil is. Ook kunt u vaak de gewenste luchtvochtigheid instellen. Op een klein schermpje ziet u de huidige luchtvochtigheid, zodat u een indicatie heeft van welke luchtvochtigheid u in kunt stellen. Hieronder zullen we 3 ultrasone bevochtigers van Air-O-Swiss bespreken. Inmiddels is de merknaam veranderd van Air-O-Swiss in Boneco. Overal waar u Air-O-Swiss leest, kunt u dus ook Boneco lezen.

Air-O-Swiss U200 ultrasone luchtbevochtiger

Air-O-Swiss U200 ultrasone luchtbevochtigerDe U200 luchtbevochtiger is  een eenvoudige luchtbevochtiger. Immers, een apparaat moet helemaal niet ingewikkeld zijn. Met deze stille luchtbevochtiger kunt u de relatieve luchtvochtigheid in ruimtes tot 50 m² verhogen. De luchtbevochtiger heeft een watertank van 3,5 liter, zodat u de bevochtiger een dag kunt laten werken op 1 tank. De neveluitstoot kunt u heel makkelijk instellen met een draaiknop. Inmiddels is de merknaam veranderd van Air-O-Swiss in Boneco. Wilt u meer informatie over de Boneco U200 ultrasone luchtbevochtiger, of wilt u deze bestellen? Bekijk de Boneco U200 dan bij Shopvoorgezondheid.nl.

Air-O-Swiss U650 ultrasone luchtbevochtiger

De U650 luchtbevochtiger is een mooie en handige luchtbevochtiger. Deze luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 60 m² en dankzij de 5,5 liter watertank kan de bevochtiger langer dan een dag aan staan. U kunt de neveluitstoot handmatig instellen met de duidelijke knoppen naast het scherm. Ook ziet u op het scherm Air-O-Swiss U650 ultrasone luchtbevochtigerwat de actuele luchtvochtigheid in de ruimte is. Dit helpt u een gewenste luchtvochtigheid te bepalen. Dit kunt u ook heel makkelijk instellen. De U650 heeft 2 voorgeprogrammeerde instellingen om de luchtvochtigheid in huis te verhogen en geeft om de 2 weken een reinigingsmelding. Handig, want zo vergeet u het apparaat niet te reinigen en gaat de luchtbevochtiger langer mee. Inmiddels is de merknaam veranderd van Air-O-Swiss in Boneco. De Boneco U650 ultrasone luchtbevochtiger is helaas niet meer verkrijgbaar. Bekijk de andere ultrasoon luchtbevochtigers van Boneco bij Shopvoorgezondheid.nl voor een goed alternatief.

Air-O-Swiss 7146 ultrasone luchtbevochtiger voor op reis

De 7146 luchtbevochtiger is een mini luchtbevochtiger, speciaal ontwikkeld voor op reis. Heeft u op uw hotelkamer, in uw caravan of op kantoor vaak last van een droge lucht? Dan is de Air-O-Swiss 7146 de ideale oplossing. Deze kleine en lichtgewicht bevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 20 m². U neemt het heel makkelijk mee in het reistasje. Daarin zitten ook 2 wereldstekkers. De luchtbevochtiger werkt op een waterflesje van 0,5 liter. U kunt de neveluitstoot aanpassen met een handige draaiknop. Inmiddels is de merknaam veranderd van Air-O-Swiss in Boneco. Wilt u meer informatie over de Boneco 7146 ultrasone luchtbevochtiger, of wilt u deze bestellen? Bekijk hieronder het filmpje en bestel de Boneco 7146 bij Shopvoorgezondheid.nl.

Meer informatie over ultrasone luchtbevochtigers van Air-O-Swiss/Boneco

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact op met Shopvoorgezondheid.nl. U kunt er terecht voor informatie en vrijblijvend productadvies.